Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Samskip -

Over Samskip

Samskip is een internationaal bedrijf dat transport en aanverwante diensten levert over land, zee en door de lucht. Samskip biedt haar opdrachtgevers: een uitgebreid Europees multimodaal transportnetwerk, wereldwijd geconditioneerd vervoer en wereldwijde forwarding. Samskip heeft in totaal ongeveer 1.300 mensen in dienst, verspreid over 20 landen.


Over Samskip Multimodal

Het multimodale transportnetwerk van Samskip Multimodal strekt zich uit over heel Europa en biedt een optimale combinatie van shortsea-, weg-, trein- en binnenvaarttransporten. Deze multimodale netwerken bieden betrouwbare, duurzame en kostenbesparende oplossingen. Naast ‘door-to-door-transporten’ biedt Samskip Multimodal ook ‘quay-to-quay-transporten’. Wanneer klanten kiezen voor deze laatste mogelijkheid kunnen zij gebruikmaken van het uitgebreide shortsea- en spoornetwerk met hun eigen materiaal. De tank-, bulkexploitanten en deepsea-rederijen profiteren van de vaste en regelmatige afvaarten binnen Europa.


Kijk hiernaast voor actuele vacatures bij Samskip.


terug naar overzicht