Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

STC-Group -

De STC-Group, met als thuisbasis Mainport Rotterdam, biedt opleiding, advies en toegepast onderzoek voor de bedrijfstakken scheepvaart, logistiek en de maritieme en havengebonden industrie.

De activiteiten vande STC-Group zijn in Nederland een vitaal en onverbrekelijk deel van de scheepvaart-,
haven- en transportsector. Het Scheepvaart en Transport College, basis van de activiteiten van de STC-Group, kreeg daarom van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als enige in Nederland het predikaat “vakschool Voor scheepvaart en logistiek”.

De belangrijkste activiteit van de STC-Group is het verzorgen van beroepsopleidingen en cursussen voor jongeren en volwassenen die willen werken of al werken in de dynamische wereld van het transport. Operationeel havenwerk of administratief, puur technisch of meer regelend, als stuurman of chauffeur, als baggeraar of cargadoor, als procesoperator of visserman, in principe zijn de mogelijkheden onbegrensd. Dit gebeurt niet alleen in Nederland, maar op vele plaats en in de wereld.
Hieraan gekoppeld biedt de STC-Group een compleet pakket van advies, onderzoek en maatwerkscholing. Het in de wereld unieke simulatorpark van de STC-Group wordt hierbij optimaal ingezet.

afbeelding1afbeelding2afbeelding3

terug naar overzicht