Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Uitzendbureau Zuidgeest - Focus op kwaliteit en veiligheid

Complete dienstverlening
Uitzendbureau Zuidgeest biedt een complete dienstverlening op het gebied van tijdelijk werk in de industriële en technische sector, waarbij kwaliteit en veiligheid een belangrijke plaats innemen.
Medewerkers van Zuidgeest zijn vaak voor langere tijd voor verschillende opdrachtgevers van Zuidgeest werkzaam in dezelfde branche. Dit bevordert in hoge mate de ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit. 
Daarnaast hebben de eigen medewerkers van Zuidgeest praktische kennis van de werkzaamheden, wat de dienstverlening zeer ten goede komt.  

Naast het tijdelijk ter beschikking stellen van personeel biedt Uitzendbureau Zuidgeest een aantal andere diensten: detachering, payrolling en werving en selectie.

24 uur per dag, 7 dagen per week
Het werkterrein van Zuidgeest kent veel bedrijven waar continu wordt gewerkt. Daarom zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend. Zo kunnen wij snel inspelen op veranderende omstandigheden en onvoorziene gebeurtenissen (calamiteiten). 

Veiligheid van levensbelang 
Met name in de (petro-)chemische industrie staat veiligheid hoog aangeschreven. Zuidgeest besteed veel aandacht aan veiligheid door middel van instructie en opleidingen. Dit blijkt ook wel uit het feit dat alle vestigingen van Zuidgeest VCU (Veiligheids Checklist Uitzend- en detacheringsbureaus) gecertificeerd zijn.

Hiernaast ziet u of Zuidgeest actuele vacatures heeft. 


afbeelding1afbeelding2afbeelding3

terug naar overzicht