Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

ZHD Stevedores aan Prins Willem Alexander-kade

Ondertekening_ZHD_HbR_PWA_181005__foto_Ries_Wendel_de_Joode__900ZHD Stevedores (B.V. Zeehavenbedrijf Dordrecht) breidt zijn activiteiten in Dordrecht uit met een nieuwe locatie aan de Prins Willem Alexander-kade. Het terrein heeft een oppervlakte van circa 8 hectare, een kadelengte van 400 meter en een diepgang van 9,45 meter. Daartoe ondertekenden Wick Bornet (directeur van Bornet Groep Rotterdam B.V., moederbedrijf van ZHD Stevedores) en Allard Castelein (president-directeur van Havenbedrijf Rotterdam) vandaag de uitgifteovereenkomst. Het terrein zal vanaf 2020 operationeel zijn.

Gelijktijdig ondertekenden Alain Bornet (directeur van ZHD Stevedores) en Allard Castelein de ‘ontwikkelovereenkomst Wilhelminahaven’. Hierdoor blijft de optie bestaan dat ZHD vóór 2021 de bedrijfsactiviteiten kan uitbreiden door zo’n 10 hectare van de Wilhelminahaven, grenzend aan de reeds bestaande terminal van circa 20 hectare, te dempen.  

Revitaliseren
“We zijn verheugd dat we deze overeenkomsten met ZHD Stevedores hebben gesloten”, aldus Allard Castelein. “De uitgifte past in ons streven om de bestaande haventerreinen in Dordrecht Inland Seaport te revitaliseren met daarbij aandacht voor circulaire economie, duurzaamheid en watergebonden bedrijvigheid. Daarnaast sluit de uitgifte aan bij onze commerciële strategie om economische en maatschappelijke waarde te creëren door middel van duurzame groei die we samen met onze klanten willen realiseren.”

Investeringsbereidheid
Alain Bornet: “Deze extra bedrijfslocatie stelt ZHD Stevedores in staat tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van de markt aan watergebonden terreinen voor open en overdekte opslag. In 2018 viert ZHD Stevedores zijn 50-jarig jubileum. De ondertekening van deze contracten onderstreept onze lange termijnvisie en de investeringsbereidheid van ons familiebedrijf.”

ZHD Stevedores
ZHD Stevedores is een onafhankelijk, privaat stuwadoorsbedrijf met vestigingen in Dordrecht en Moerdijk. Daarnaast is ZHD Stevedores met zelfvarende drijfkranen actief in Rotterdam. ZHD Stevedores is specialist in op- en overslag van droge bulkproducten, stukgoed, coils (staalrollen) en containers. Alain Bornet vertegenwoordigt de vierde generatie van het familiebedrijf.

Foto
Ondertekening contract tussen ZHD Stevedores en Havenbedrijf Rotterdam. Vlnr: Alain Bornet (ZHD), Wick Bornet (ZHD), Allard Castelein (HbR) en Jeroen Steens (HbR) (foto: Ries Wendel de Joode)

terug naar overzicht
Deel dit bericht: