Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Primeur: Obstacle Run voor Baggerfestival

Het Baggerfestival introduceert een geheel nieuwe activiteit voor de 2019-editie. Voor het eerst wordt er een Obstacle Run midden in Sliedrecht georganiseerd. “Het wordt ongetwijfeld een hoogtepunt van het Festival”, aldus voorzitter Adrie Stuij. “Dwars door het gemeentehuis, zwemmen door de haven… het wordt echt een leuk spektakel!”

De Obstacle Run vindt op zaterdag 29 juni plaats en is geschikt voor jong (vanaf 12 jaar) en oud; mits in bezit van een zwemdiploma. Doel is niet zo zeer om een toptijd neer te zetten, maar om elkaar te helpen om de obstakels onderweg zo goed mogelijk te overwinnen. 

Parkeerdek
Het parcours van ongeveer een kilometer voert door de Merwestraat, over het pleintje en de muur bij De Handpalm en over het terrein en parkeerdek van het gemeentehuis. Via het terrein van Van Vliet aan de Industrieweg wordt de haven bereikt. Na een klein stukje zwemmen en de steiger van de Watersport Vereniging komt de finish in zicht.

Schotse wand
Onderweg zijn er zo’n vijftien hindernissen te nemen met namen als ‘Balance Challenge’, ‘Fishermanroof’, ‘Tyre Field’ en de ‘Schotse wand’. Stuij: “Vanzelfsprekend krijgt ook het element ‘bagger’ een plek in het programma.”

Vrijwilligers gezocht
De organisatie van de Run is in handen van een professionele en ervaren partij. Veiligheid staat daarbij voorop. Bij elk obstakel is dan ook toezicht en hulp door vrijwilligers nodig. “Hiervoor zijn we op zoek naar Sliedrechters, die een paar uurtjes willen helpen die zaterdag.” Opgeven als vrijwilliger kan via info@baggerfestival.nl.

De inschrijving voor de Obstacle Run zal weldra van start gaan via Baggerfestival.nl.

https://www.baggerfestival.nl/nieuws/primeur-obstacle-run-voor-baggerfestival.html

Baggerfestival Sliedrecht
Het Baggerfestival is een tweejaarlijks evenement in de bakermat van de baggerindustrie: Sliedrecht. 

De baggerij, waterbouw en andere maritieme sectoren nemen dan ook een centrale plek in. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, maar is het primair een festival voor en door Sliedrechters, waar het Sliedrechtse bedrijfsleven, winkeliers, horeca, sportverenigingen, kerken, muzikanten, het Baggermuseum en de gemeente allemaal hun rol in spelen.

Van 27 tot en met 30 juni vindt de dertiende editie van het Baggerfestival in Sliedrecht plaats: Baggerfestival.nl.

Foto: Baggerfestival
Op de foto een van de locaties die de deelnemers aan de Obstacle Run zullen aandoen. 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: