Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Odfjell Terminals breidt steigercapaciteit uit

Odfjell_Terminals_Rotterdam_breidt_steigercapaciteit_uitOdfjell Terminals Rotterdam breidt de steigercapaciteit uit. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam. Odfjell verlengt en versterkt haar bestaande steiger om schepen van het formaat LR2 (Long Range) met een maximum van 160,000 DWT te kunnen ontvangen. Hierdoor is de terminal in staat bestaande en nieuwe klanten meer mogelijkheden te bieden om producten op een efficiënte wijze aan te voeren en op te slaan. Het Havenbedrijf Rotterdam verdiept de haven tot een diepte van circa 15 meter om dit soort grote schepen toegang te geven tot de Derde Petroleumhaven waaraan Odfjell ligt. Odfjell en het Havenbedrijf Rotterdam investeren gezamenlijk in het aantrekken van additionele op- en overslag en het uitbreiden van de bestaande dienstverlening. Directeur Erik Kleine van Odfjell Terminals Rotterdam: “We spelen in op de wensen van onze klanten om steeds grotere schepen te kunnen afhandelen. We waarderen het enorm dat het Havenbedrijf ook bijdraagt door de haven te verdiepen.”

Revitalisering Botlekgebied
“De uitbreiding past in het beleid om het Botlekgebied te revitaliseren. Daarom verdiepen Rijkswaterstaat en het Havenbedrijf dit jaar ook de Nieuwe Waterweg”, aldus Ronald Paul, COO Havenbedrijf Rotterdam.

Odfjell verwacht de vernieuwde steiger in het laatste kwartaal van 2018 in gebruik te nemen.

Bron: Havenbedrijf Rotterdam 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: