Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Neele-Vat Logistics naar City terminal

“Een aantal belangrijke shortsea rederijen hebben aangegeven toegevoegde waarde te zien in een crossdock faciliteit. De overeenkomst past in de verdere ontwikkeling van de City terminal tot de multimodale shortsea hub en het continentale cluster van Europa”, aldus Emile Hoogsteden, directeur Containers, breakbulk en logistiek van het Havenbedrijf.

“Neele-Vat Logistics wil een loodsoppervlakte van zo’n 10.000 m2 opslagcapaciteit en 60 dockdeuren en een doorzet van zo’n 50.000 containers per jaar. We beginnen waarschijnlijk volgend jaar met de aanleg van het centrum en verwachten in 2021 te starten met de distributie”, aldus Cuno Vat, CEO van Neele-Vat Logistics.

Neele-Vat Logistics
Neele-Vat Logistics is een bekende Rotterdamse logistiek dienstverlener. Het familiebedrijf levert naast opslag ook transport, expeditie en douaneservices. Met vestigingen in Hoogvliet, Zwijndrecht, Botlek, Albrandswaard en de Maasvlakte biedt zij haar klanten een volledig pakket aan moderne logistieke diensten. De investering in ‘crossdocking’ op de City terminal past in de visie om samen met haar klanten ladingstromen efficiënt en duurzaam te behandelen.

City-terminal
De City-terminal ontwikkelt zich gestaag tot de tweede grote containerlocatie in Rotterdam met logistieke partijen als SCA (breakbulk), RST/Steinweg (containers) RSC (treinterminal), Kramer (containerreparatie en –opslag), MRS (containerdienstverlening) en Kloosterboer (gekoelde lading). Momenteel wordt hard gewerkt aan de inrichting van een nieuw stackterrein voor RSC, de verdere uitbreiding van de vrachtwagengate en de bouw van een kademuur voor Kramer. Het Havenbedrijf investeert in totaal circa 60 miljoen euro in de City Terminal, het havenbedrijfsleven ongeveer 160 miljoen euro.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: