Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Navingo Career Event in RDM Onderzeebootloods 23-5

Het Navingo Career Event vindt dit jaar plaats in de RDM Rotterdam Onderzeebootloods. “We zijn erg blij met de nieuwe locatie, dat bekend staat als innovatie hub. Met haar dynamische omgeving en industriële karakter sluit dit bijzonder goed aan bij ons event”, aldus Anne Visser, Business Unit Manager Career bij Navingo. De organisatie verwacht ook dit jaar weer samen met haar partners bezoekers uit binnen- en buitenland te ontvangen.

Samen ambities realiseren
Het Navingo Career Event is het platform waar carrière en ontwikkeling in de maritieme, offshore en energie industrie centraal staan.  In samenwerking met de bedrijven, brancheverenigingen, opleidingsinstituten en studieverenigingen wil de organisatie laten zien wat deze sector allemaal te bieden heeft. Juist nu. “We moeten met elkaar de ambities van de energietransitie gaan realiseren. En daar zijn professionals van elk niveau voor nodig. Gezamenlijk willen wij de verantwoordelijkheid nemen en zowel studenten en starters als (young) professionals infomeren en enthousiasmeren over de mogelijkheden”, vertelt Visser.

Informele ontmoetingsplek met een inhoudelijk programma
Het Navingo Career Event is namelijk meer dan alleen een plek waar bedrijven en werkzoekenden elkaar ontmoeten. “We creëren nog steeds een informele ontmoetingsplek tussen actief en latent werkzoekenden en bedrijven uit de sector, maar we bieden bezoekers ook een inhoudelijk programma aan met sessies, presentaties en trainingen”, gaat Visser verder. “Met thema’s als carrièreplanning, duurzame inzetbaarheid en de energietransitie willen wij studenten, starters en (young) professionals bewust maken en informeren over hun volgende carrièrestap.”

Dit maakt een bezoek aan het event niet alleen interessant voor iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, ook voor (young) professionals die op de hoogte willen zijn van de huidige ontwikkelingen.

Grootste en meest complete carrière-event

Het Navingo Career Event, voorheen het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) wordt in 2019 voor de dertiende keer georganiseerd. Met bedrijven uit de gehele supply chain is het Navingo Career Event het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa.

Bron: Maritiemnieuws.nl


terug naar overzicht
Deel dit bericht: