Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Hybride tanker Eagle Bintulu arriveert in R'dam

Anderhalve week na de Eagle Brasilia arriveerde zaterdag 13 april ook het zusterschip Eagle Bintulu tijdens zijn maidentrip in de Rotterdamse haven. De twee hybride olietankers van de Maleisische rederij AET kunnen zowel op LNG (vloeibare aardgas) als op stookolie varen. Ze zijn gecharterd door Shell voor de Atlantische regio. 

De Eagle Brasilia en Eagle Bintulu zijn twee zogenoemde Aframax tankers en gebouwd door Samsung Heavy Industry Co Ltd’s op de scheepswerf in Geoje, Zuid Korea. Het in de vaart nemen van de twee schepen betekende een belangrijke stap in AET’s ‘Green Sustainability Agenda’. De rederij hoopt dat de verduurzaming van haar vloot een stimulans voor de scheepvaart zal zijn om dit voorbeeld te volgen. “‘We willen ervoor zorgen dat dit LNG dual-fuel Aframax schip zo efficiënt mogelijk presteert, met continue prioriteit voor naleving van de hoogste veiligheidsnormen”, aldus captain Rajalingam Subramaniam, president en CEO van AET. 

Cardissa

De Eagle Brasilia en Eagle Bintulu worden gebunkerd door de Cardissa, het LNG bunkerschip van Shell met als thuismarkt Rotterdam. “Het Havenbedrijf heet de twee schepen van harte welkom. Het past in ons streven om een belangrijke LNG hub te worden en om de scheepvaart te stimuleren over de transitie te maken van stookolie naar LNG als brandstof voor de zeescheepvaart”, aldus Ronald Paul, COO Havenbedrijf Rotterdam. 

Bron: Persbericht Havenbedrijf Rotterdam

Hybride_tanker_Eagle_Bintulu_arriveert_tijdens_maidentrip_in_Rotterdam_1 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: