Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Havengerelateerde start-ups opgelet!

Scheepvaart_port_of_rotterdamHavengerelateerde start-ups opgelet! De Rotterdamse havenaccelerator PortXL is op zoek naar start-ups voor de 2018-editie van het programma. Inschrijven kan vanaf nu. PortXL selecteert de meest kansrijke bedrijven en biedt hen gedurende honderd dagen intensief coaching om hun concepten een vliegende start te geven.

De slimste haven
Rotterdam is een trekpleister voor vernieuwende ideeën en concepten. De ambitie om de slimste haven ter wereld te zijn, staat er hoog in het vaandel. Om deze reden is in 2015 PortXL gelanceerd, het enige start-up acceleratorprogramma dat zich specifiek richt op havens. In dit programma bieden meer dan 180 mentoren en zeer betrokken partners (Van Oord, Havenbedrijf Rotterdam, EY, Erasmus Centre for Entrepreneurship, Vopak, Damen, Uniper, First Dutch, Rabobank, Boskalis, InnovationQuarter, Thales, City of Rotterdam en Rotterdam The Hague Airport) start-ups de kans om hun technologieën naar een hoger niveau te tillen. De twee eerdere edities waren zeer succesvol. Zo hebben van tien deelnemende start-ups van PortXL2017 er negen een klantencontract ondertekend tijdens het programma.

Aanmelden voor PortXL2018
PortXL scout wereldwijd havengerelateerde start-ups. De accelerator focust daarbij op start-ups met disruptieve, opschaalbare businessproposities, die binnen een jaar gelanceerd kunnen worden. Tijdens deze derde editie gaat speciale aandacht uit naar uitdagingen die de haven nu beïnvloeden, waaronder cyber security, windenergie, digitalisering, blockchaintechnologie en autonoom varen.

Wil je deelnemen? Aanmelden kan via www.portxl.org 

Brond: Havenbedrijf Rotterdam 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: