Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Havenbedrijf sponsort opnieuw Diergaarde Blijdorp

sea_water_ocean_light_underwater_biology_104189_pxhere.comDinsdag 3 april 2018 heeft het Havenbedrijf Rotterdam een driejarig sponsorcontract ter waarde van € 45.000,- gesloten met Diergaarde Blijdorp. Het bedrag wordt besteed aan educatie rondom het Oceanium. Met een interactief vraag- en antwoordspel wordt aandacht gevraagd voor de vervuiling van de oceanen en binnenwateren door plastic zwerfafval (plastic soep).

De overeenkomst past in het beleid van het Havenbedrijf om sponsoring primair in te zetten om de band tussen stad en haven te verstevigen en om de stad aantrekkelijk te houden als vestigingsplaats. Naast evenementen als de Wereldhavendagen, North Sea Jazzfestival en CHIO, sponsort het Havenbedrijf belangrijke Rotterdamse instellingen als het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Feyenoord, De Doelen en Boymans van Beuningen.

Diergaarde

Al vele jaren onderhoudt het Havenbedrijf een hechte band met Diergaarde Blijdorp. Zo droeg het in het verleden bij aan de oude dag van Billy, de inmiddels overleden pater familias van de Rotterdamse zeeleeuwen en schonk het dik tien jaar geleden de Oceaniumboot, het tankschip dat gemiddeld tweemaal per maand 300.000 liter oceaanwater (ballastwater) in de Rotterdamse haven ophaalt bij Maersk schepen voor de zeedieren van het Oceanium.

 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: