Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Havenbedrijf onderscheidt Wando Boevé met Boegank

boeganker_wando_boeveUit handen van president-directeur van het Havenbedrijf Rotterdam, Allard Castelein, heeft Wando Boevé gisteravond het Boeganker ontvangen. Met deze onderscheiding spreekt het Havenbedrijf zijn waardering uit voor de zeer vitale wijze waarop Boevé zich heeft ingezet voor de haven van Rotterdam.
“Wando Boevé is een enorm gedreven man, met hart voor de haven en logistiek in den brede”, aldus Allard Castelein. “Hij heeft zich altijd op een inspirerende en creatieve manier ingezet voor het optimaliseren en vernieuwen van de keten. Door daarbij de dialoog te zoeken met alle betrokken partijen ontstond er breed commitment voor nieuwe plannen en ideeën. Zo stond hij mede aan de basis van de introductie van het concept ‘synchromodaal vervoer’.”

Boevé ging eerder dit jaar met pensioen als chief commercial officer van ECT. Sinds 1985 bekleedde hij leidinggevende functies bij Europa’s grootste containeroverslagbedrijf. Daarnaast was en is hij via diverse nevenfuncties bij onder andere Portbase, Deltalinqs, RPPC, Connekt, STC en het Strategic Logistics Platform, zeer begaan met het wel en wee van de Rotterdamse haven en de logistieke sector.

Klik verder naar Havenonderscheidingen.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: