Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Europees Maritiem Eenloketsysteem


Op donderdag 10 januari stemt de Commissie Vervoer van het Europees Parlement over het voorstel voor een Europees Maritiem Eenloketsysteem (EMSWe). Door Europarlementariërs is een amendement ingediend om een extra toegangspunt op EU-niveau in te voeren voor scheepsmeldingen, naast een geharmoniseerd toegangspunt (i.e. Single Window Maritiem) op nationaal niveau.

De havens van Hamburg, Antwerpen en Rotterdam dringen er met klem op aan dat het Europees Parlement dit amendement verwerpt. Ze waarschuwen dat als er nog een extra toegangspunt voor scheepsmeldingen op EU-niveau wordt ingevoerd, de huidige beschikbaarheid van gerapporteerde gegevens in het gedrang komt, waardoor onnodige vertragingen ontstaan en de veiligheid en milieubescherming in de Europese havens onder druk komt te staan.

Meer informatie?terug naar overzicht
Deel dit bericht: