Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Boeganker voor Theo van Ravesteyn

Boeganker_voor_Theo_van_Ravesteyn__vertrekkend_topman_MSC_NederlandTheo van Ravesteyn heeft van het Havenbedrijf Rotterdam het boeganker gekregen. Het boeganker is een onderscheiding die wordt uitgereikt aan personen die gedurende vele jaren vanuit een leidinggevende positie, als boegbeeld, een vitale bijdrage hebben geleverd aan de Rotterdamse haven.

Theo van Ravesteyn heeft 34 jaar voor MSC gewerkt. Sinds hij managing director van MSC Nederland is geworden, zijn de calls van MSC containerschepen vertienvoudigd. Naast zijn werk voor MSC Nederland was Theo van Ravesteyn jarenlang actief bestuurslid van de Vereniging van Rotterdamse cargadoors, de VRC. Vanuit die functie was hij onder andere verantwoordelijk voor de VRC Cluster grenscontroles.

Hij zette zich ook actief in voor de ontwikkeling van de ‘Container Exchange Route’ waardoor straks containers tussen de terminals efficiënter vervoerd kunnen worden. Ook nam hij deel onder andere aan het sectoroverleg container binnenvaart naar aanleiding van de congestie van twee jaar geleden. Onlangs nog werd de ‘West Brabant Corridor’ opgericht om op de route tussen Tilburg, Moerdijk en de Rotterdamse haven lading te bundelen. Deze corridor is daarvan het eerste concrete initiatief.

Van Ravesteyn toonde zich altijd zeer betrokken bij de Rotterdamse havengemeenschap. Niet alleen als bestuurder maar ook in minder formele aangelegenheden. Zo was hij één van de stimulatoren achter het cargadoorscafé en van de verladerslunch op de Shiplink beurs. 

Theo van Ravesteyn verlaat MSC Nederland vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Bron: Havenbedrijf Rotterdam


terug naar overzicht
Deel dit bericht: