Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Beste haveninfrastructuur ter wereld

boeien_en_palen_eric_bakkerNederland heeft de beste haveninfrastructuur ter wereld. Dit stelt het World Economic Forum in ‘The Global Competitiveness Report 2016-2017’. Het is de zesde achtereenvolgende keer dat ons land de koppositie inneemt. Singapore blijft, in vergelijking met vorig jaar, tweede, Hongkong neemt de derde plaats in en België staat zevende.

De laatste jaren zijn belangrijke investeringen gedaan in de infrastructuur van de Maasvlakte en oude havengebieden in Dordrecht en de Botlek; is de nieuwe Botlekbrug gebouwd; RDM Rotterdam gerenoveerd en zijn moderne boeien- en palenconfiguraties aangelegd in het Calandkanaal. Standaard investeert het Havenbedrijf Rotterdam jaarlijks 150 tot 200 mln euro in zijn haveninfrastructuur. Binnenkort begint het aan de verdieping van de Nieuwe Waterweg, het kanaal dat het centrum van Rotterdam verbindt met de Noordzee. Daardoor wordt de Botlek beter bereikbaar voor de nieuwe generatie bulk- en tankschepen.

Lees meer over de haveninfrastructuur.

Foto: Eric Bakker 

Bron: Havenbedrijf Rotterdam


terug naar overzicht
Deel dit bericht: