Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Aankomst Xin Guang Hua met FPSO Western Isles

Naar verwachting arriveert op donderdag 13 april een uniek transport van Cosco Shipping Heavy Transport in de Rotterdamse haven. Dan komt in het Calandkanaal het nieuwe afzinkbare schip Xin Guang Hua aan met aan boord de FPSO* Western Isles. Dit enorme platform van 32.000 ton zal in twee dagen worden gelost. Het wordt vervolgens naar Keppel Verolme in de Botlek verhaald.De operatie gebeurt langs de Rozenburgse landtong (havennummer 5350) en is heel goed vanaf de kant te zien voor het publiek. De operatie is enigszins te vergelijken met twee jaar geleden. Toen laadde op dezelfde plek de Dockwise Vanguard – het grootste zware ladingschip ter wereld - de Armada Intrepid, een vaartuig van 245 meter.

Maidentrip

De Xin Guang Hua vaart onder de vlag van Hong Kong. Het is volgens de rederij het op één na grootste afzinkbare schip ter wereld. Het vaartuig is 255 meter lang en 68 meter breed. Het is in 2016 te water gelaten. Dit is zijn tweede reis en de eerste keer dat het schip in Rotterdam arriveert.

Cosco Shipping Heavy Transport

Cosco Shipping Heavy Transport is een bedrijf van Cosco Shipping Specialized Carriers group in China en namens die rederij verantwoordelijk voor de marketing, commercie, engineering en project management voor de afzinkbare zware lading schepen. Vanuit kantoren in Rotterdam, Houston en Guangzhou verzorgt Cosco Shipping Heavy Transport zwaar transport op maat over de hele wereld. Daartoe beschikt het over een moderne vloot van zeven eigen schepen. Indien noodzakelijk kan die capaciteit worden uitgebreid op projectbasis.
China Cosco Shipping is de grootste rederij ter wereld met een vloot van ruim 1100 schepen. Het is een toonaangevende speler in het transport van containers, droge bulk en olie en tankcapaciteit.

Bron: Havenbedrijf Rotterdam

FPSO staat voor Floating Production, Storage and Offloading (platform). Het productieplatform wordt in Rotterdam vertegenwoordigd door Dynamic Port Agencies.*
terug naar overzicht
Deel dit bericht: