Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Winnaar iTunes Card bekend gemaakt

itunes93x77vrijdag 6 juni

De winnaar van de iTunes Giftcard is zojuist bekend geworden. Uit alle volgers en vrienden van onze sociale media is Alysia van Dijk als winnaar geloot. Alysia; veel downloadplezier en we horen/lezen graag een reactie!


Volgende loting: 7 juli 2014

Talent Gezocht! verloot op 1 september weer een iTunes card t.w.v. €50,- onder alle volgers op Twitter, Facebook, LinkedIn en de nieuwsbrief 

Meld je dus aan als friend, follower of connection en wij informeren je over actuele vacatures, opleidingen en nieuws uit Mainport Rotterdam. Daarnaast speel je, naast de iTunes card, automatisch mee met onze andere acties. 

Aangezien Talent Gezocht! als doel heeft om vacatures en opleidingen te promoten wordt het delen en retweeten van onze berichten zeer op prijs gesteld!

Winnaars worden verzocht een reactie te plaatsen!

terug naar overzicht
Deel dit bericht: