Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Rozenburgse Landtong krijgt mooi park

Rozenburg_Landtong_3Met het plaatsen van de bouwborden is deze week de herinrichting van een gedeelte van de Landtong officieel van start gegaan. Het gebied tussen het Educatief Informatiecentrum en de Boulevard wordt in anderhalf jaar tijd omge-bouwd tot een mooi park voor alle Rozenburgers.

Het park wordt zo ingericht dat iedereen er iets van zijn gading vindt. Er komen bijvoorbeeld wandel-paden en struinpaden, ATB-paden, fietspaden en ruiterpaden. Waar nu nog de gebouwen van de Ruitervereniging staan, worden avontuurlijke speel- en klimtoestellen voor kinderen gebouwd en natuurlijk komen er op verschillende plaatsen bankjes en picknicktafels. De Ruitervereniging verhuist ongeveer 200 meter in de richting van Rozenburg. Honden-school WAF verhuist van de Calandweide naar de hoek van de Noordzeeweg en de Boulevard.

Op de Calandweide worden straks 150 nieuwe bomen aangeplant. Ook het gebied rond het EIC wordt op-nieuw ingericht. Er komt een groot plein met gras en tribunetrap en een uitkijktoren met uitzicht over de Nieuwe Maas, de Botlek, de zee en Rozenburg.

Meer weten? 
Rozenburgers kunnen de voortgang van de herinrichting binnenkort bijhouden in de stadswinkel en de bibliotheek. Daar hangen vanaf eind oktober plattegronden van het nieuwe park en informatie over de laatste vorderingen. Wie zich nu al inschrijft op www.landtongrozenburg.nl  ontvangt maandelijks een digitale nieuwsbrief en weet als eerste wanneer de website volledig live gaat. 
Volgen via Twitter kan op @landtong.

Bestaand Rotterdams gebied (BRG)
: De herinrichting van de Landtong Rozenburg is onderdeel van een serie projecten die vallen onder het project Bestaand Rotterdams Gebied. Deze projecten zijn gericht op intensivering van het bestaande havengebied en kwaliteitsverbetering van de leefomgeving. BRG maakt deel uit van het Project Mainportontwikkeling Rotterdam. Dat bestaat verder uit de aanleg van Maasvlakte 2 en bijbehorende natuurcompensatie, de aanleg van 750 ha natuur- en recreatiegebied. PMR is een samen-werkingsverband van de rijks- en regionale overheid en Havenbedrijf Rotterdam.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: