Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

McPort Event – 2012

DSC00944
Op 16 oktober vindt op het EIC het zogenaamde McPort-Event plaats wanneer 700 bovenbouw-scholieren de havenex-positie bezoeken. Dit maal niet alleen om achter een van de simulatoren te kruipen. Want tussen de interactieve presentaties en spellen met knoppen, geven vertegenwoordigers van tien bedrijven uitleg over het werk in hun fabriek of bedrijf. Aan het eind staat voor iedere deelnemer een hamburger klaar: de McPort.

Bekende en minder-bekende havenberoepen tenslotte staan ook centraal in het nieuwe (gratis) lespakket Havenlink dat het EIC heeft ontwikkeld in samenwerking met Havenbedrijf Rotterdam, Nederland Maritiem Land en bureau Podium uit Utrecht. De speelse beroepsoriëntatie is bedoeld voor klas 1 en 2 van havo,vwo, mavo en vmbo.

Kijk voor info op www.eic-mainport.nl.terug naar overzicht
Deel dit bericht: