Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

250 m2 wand onthuld in RDM Onderzeebootloods

Op dinsdag 16 mei is in de historische Onderzeebootloods van RDM op feestelijke wijze een nieuwe aanwinst gepresenteerd. In de loods is een 250 m2 glazen wand in de gevel geplaatst. Hiermee wordt de dynamiek van de Rotterdamse haven nog meer ervaren bij evenementen.

In 1902 is De Rotterdamsche Droogdok Maatschappij N.V. (RDM) opgericht. In deze loods zijn vanaf 1928 zestien onderzeeërs gebouwd. Ook het stoomschip ‘Rotterdam’ van de Holland Amerika Lijn is in deze loods gemaakt. Door de jaren heen is de loods drie keer uitgebreid. De eerste stappen naar de huidige functie zijn gezet in 2010. Sinds 2016 is de exploitatie van het evenemententerrein van de RDM Onderzeeloods en het RDM Congrescentrum in handen van Rotterdam Ahoy. Onder de naam RDM Events worden hier evenementen voor 5 tot 5.000 personen georganiseerd.

Jeroen Steens, Director Port Development Havenbedrijf Rotterdam: "Ik noem het 'een goed huwelijk’. Samen met de Hogeschool Rotterdam en Ahoy zetten we sterk in op de verdere ontwikkeling van RDM Rotterdam als dé plek voor innovatie in de haven. Met de realisatie van de glazen wand staat de RDM Onderzeebootloods nu met stip op nummer 1 als unieke evenementenlocatie. Dichterbij de haven kom je niet!” Peter van der Veer, directeur Ahoy en RDM Events: "Het is bijzonder hoe Ahoy en de haven met elkaar verweven zijn. Wie had in 1950 bij de totstandkoming van Ahoy met de havententoonstelling 'Rotterdam Ahoy!’ kunnen denken dat wij jaren later letterlijk terug zouden zijn in de haven? Vol trots organiseren en faciliteren wij nu ruim een jaar events in de prachtige Onderzeebootloods. De nieuwe glazen wand belooft de locatie nog unieker te maken.”
terug naar overzicht
Deel dit bericht: