Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Thema Wereldhavendagen bekend!

Thema Wereldhavendagen 2012: 'Er zit muziek in de haven'

thema2012

Het thema van de Wereldhavendagen ligt dit jaar erg voor de hand.De Wereldhavendagen wordt 35 jaar jong. Initiatiefnemer en hoofdsponsor Havenbedrijf Rotterdam bestaat in 2012 zelfs 80 jaar en het is 175 jaar geleden dat de Mariniers hun thuisbasis in Rotterdam vestigden. Drie jubilea in één jaar, dat mag gevierd worden. Het thema 'Er zit muziek in de haven' past daar uitstekend bij. Natuurlijk blijft ook dit jaar de haven centraal staan tijdens de Wereldhavendagen. De geluiden van de haven klinken als muziek in de oren. De groei van Maasvlakte 2 en de nieuwe arbeidskansen zijn de toekomstmuziek van de Rotterdamse haven. Op het gebied van innovatie mag de Rotterdamse haven zich meten met andere wereldhavens. Reden om wereldmuziek uit alle windstreken waar de schepen, bedrijven en inwoners van Rotterdam vandaan komen in het weekend van 7, 8 en 9 september eens extra onder de aandacht te brengen. Het maakt het de organisatie mogelijk om van de 35ste editie van de Wereldhavendagen één groot feest te maken. Bij feest hoort nu eenmaal muziek. 


Talent Gezocht! houdt je graag op de hoogte van de Wereldhavendagen. Meer informatie vind je hier. 

terug naar overzicht
Deel dit bericht: