Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

PCS zoekt de 100% match

PCSPersonele dienstverlener PCS B.V. (Petrochemie Contracting & Services), gevestigd in Schiedam,
biedt je graag de allerbeste carrièrekansen in de procesindustrie. PCS is een specialist: Wij doen
niet anders als bemiddelen in de procesindustrie. De consultants van PCS hebben roots in industrie of
arbeidsbemiddeling. Door ons inmiddels grote netwerk in deze branche weten we de weg te vinden
binnen de industrie en passende oplossingen te vinden voor klant en kandidaat. Dit in combinatie met onze persoonlijke touch richting klant en kandidaat maakt PCS een goede partner.

100% PCS

De procesindustrie is een dynamische, veelzijdige wereld die continu in ontwikkeling en beweging is. Het is een wereld die draait op 100% competente mensen met hart en passie voor hun vak. En het maakt daarbij weinig verschil of dat nou in de rol van opdrachtgever of kandidaat is. PCS is sinds 1988 werkzaam in de procesindustrie als specialist in de personele dienstverlening. PCS bemiddelt zowel tijdelijke als vaste professionals op het gebied van process operations, commissioning, start-up services, maintenance en project support. 

100% professionals
Vakkundig en deskundig personeel is als de olie in een goed lopende machine. Niet zelden blijkt het eenuitdaging om de échte professionals te vinden. Mensen die passen in en bij de organisatie en over het benodigde opleidingsniveau en de juiste werkervaring beschikken. Want behalve de ‘harde’ functievereisten gaat het natuurlijk ook om het soort mens. Een adequate opleiding is per slot van rekening nog geen garantie op succes. Bij PCS vind je die échte 100% professionals. Mannen (en vrouwen) die zich onderscheiden door de unieke combinatie van vakmanschap, hart en passie voor hun vak en… het bedrijf waar ze tijdelijk of vast voor werken. Nog concreter vertaald: 100% gemotiveerd, 100% verantwoordelijk, 100% betrouwbaar.

100% match
Bij PCS kijken we verder dan je cv en een functieprofiel. Natuurlijk zijn opleiding en werkervaring belangrijk, maar we vragen door. We willen namelijk de mens achter het cv leren kennen, inclusief je ambities, wensen en passies. Pas als we die kennen weten we zeker bij welke werkgever je ‘t beste tot je recht komt, welke functie jou op ’t lijf geschreven is en waar je het meest aan een organisatie
kunt toevoegen.

Contact
PCS B.V.
Karel Doormanweg 9e
3115 JD Schiedam | Havennummer 565
Telefoon +31 (0)10 427 7717
Fax +31 (0)10 427 7718


terug naar overzicht
Deel dit bericht: