Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

5 vragen aan Paula Anthonio

paula_anthonioDPA Technipower is al ruim een halve eeuw specialist op het gebied van projectmanagement én het detacheren van professionals op het gebied van Elektrotechniek, Elektronica en Werktuigbouwkunde. Dankzij haar ruime ervaring in recruitment, acquisitie en relatiemanagement, is Paula een spin in het web en zal zij er altijd voor zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt. Daarnaast is zij voorzitter van de PR Kring Europoort-Botlek, een communicatienetwerk dat al decennia lang actief is in het haven- en industriecomplex.

Hoe kwam je in de haven terecht?
Na jaren te hebben gewerkt voor een grote zorgverzekeraar, heb ik de overstap gemaakt naar een bedrijf die een website ontwikkelde voor de haven en industrie. Hier heb ik de haven goed leren kennen en inmiddels wil ik er nooit meer weg. Nu werk ik als regio manager bij DPA Technipower. Per 1 januari gaan wij verder onder de vlag van DPA Engineering. 

Wat maakt het werken in de haven zo leuk?
De havenmentaliteit, de korte communicatielijnen, de schitterende bedrijven. Er is zo veel bedrijvigheid. Zodra ik de haven in rijd denk ik gelijk: ‘hier gebeurt het!’ 

Wat is je mooiste herinnering aan de haven? 
Als regio manager van DPA kom ik in contact met alle lagen binnen de haven. Zo zit ik aan tafel bij een directeur en zo zit ik in de kantine bij te praten met één van onze technici. Alles heeft zijn charme en ik spreek ze allemaal even graag. Ik zoek constant de verbindingen tussen de bedrijven, contacten uit mijn netwerk, de kandidaten die bij DPA in procedure zijn en de diverse opleidingsinstituten. Op deze manier help ik mensen verder, dat is wat ik graag doe.

Is er gezien de recessie eigenlijk wel werk in de haven?
Meer dan genoeg! Maar naast dat er meer dan voldoende werk is zijn de banen ook nog eens prachtig. Ik hoor het regelmatig van de DPA medewerkers. Je bent onderdeel van de grootste haven van Europa dat geeft een geweldig gevoel en als je dan ook nog kan bijdragen aan het optimaal functioneren van deze haven, dan haal je constant voldoening uit je werk. Natuurlijk is er ook in de haven recessie. Dit heeft voor een verschuiving van de werkzaamheden gezorgd. Waar we voor de recessie regelmatig mensen zochten voor het installeren van nieuwe producten ligt nu de nadruk op
service en onderhoud om bestaande installaties langer mee te laten gaan.

Wat moeten mensen volgens jou weten over de haven?
Stap in de auto en ga er heen, dan zie je meteen wat mij zo aantrekt in de haven! In de haven kan eigenlijk alles, raakt het er vol, dan maken we nieuw land, is er te weinig personeel beschikbaar, dan gaan we automatiseren. Het is voor mij het gebied van onbegrensde mogelijkheden.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: