Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Hoe de haven veilig blijft

Hoe_de_haven_veilig_blijftRotterdam is een van de veiligste havens ter wereld. En dat blijft ook zo. Collega’s van de Rotterdamse Havenmeester komen in FutureLand vertellen wat zij daar aan doen. Ook na de aanleg van Maasvlakte 2 moet Rotterdam een van de veiligste havens ter wereld blijven. Het nieuwe havengebied is zo ontworpen dat de allergrootste containerschepen van 400 meter en meer onder vrijwel alle weersomstandigheden vlot en veilig in en uit kunnen varen. De Divisie Havenmeester Rotterdam (DHMR) zorgt voor de veiligheid in de haven. Filevorming, vertraging en gevaarlijke situaties voor mens en milieu moeten worden voorkomen. 

Hoe dat in zijn werk gaat, dag en nacht, bij storm en regen en met vele tienduizenden schepen die de haven bezoeken, komt u te weten op zaterdag 29 november. Dan organiseert FutureLand een themadag over veiligheid in de haven. Hoe bewaken we de veiligheid en wat doen we bij calamiteiten in de haven? Hoor de ervaringen uit de eerste hand van een DHMR-inspecteur en een Officier van Dienst bij calamiteiten. Bezoek hun lezingen op het VIP-Deck en vraag wat je altijd had willen weten. Voor wie daarna nog zeebenen heeft, vaart de FutureLand Ferry uit richting de Maeslantkering. Met uiteraard aan boord een ervaren voorlichter die de veiligheid in de haven nader onder de loep neemt.

Vóór FutureLand ligt speciaal tijdens deze dag een patrouillevaartuig afgemeerd waarop een kijkje genomen kan worden. Ook staat er een incidentenwagen voor de deur. Voor deze bezichtigingen is geen inschrijving nodig. 

Programma themadag 
Veilige haven, 29 november
12:00 uur
Bezichtiging patrouillevaartuig en incidentenwagen
13:15 uur
Gratis lezing VIP-Deck (Hans de Neef en Jan Voulon)
14:00 uur
Themarondvaart (duur 2,5 uur), kosten € 10,- p.p.
Voor meer informatie en inschrijving zie www.futureland.nl


terug naar overzicht
Deel dit bericht: