Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Je eerste stap in de haven zet je met Secretarion

Met de nieuwe avondopleiding ’Customer service / Logistiek administratief medewerk(st)er’ baant opleidingsinstituut Secretarion zich verder een weg in de haven. Een dynamische internationale omgeving waar dagelijks ruim 90.000 mensen werken en die dus volop kansen op werk biedt. Secretarion ziet deze mogelijkheden voor werkzoekenden en verzorgt opleidingen op secretarieel, administratief en logistiek gebied en beantwoordt met deze nieuwe opleiding de vraag van het bedrijfsleven. 

Secretarion baant zich de haven in met Logi(stiek)Lady’s

secretarion_web

Een excursie in de haven die onderdeel uitmaakt van de avondopleiding, die begin dit jaar is gestart, geeft praktisch inzicht in de dagelijkse gang van zaken in Mainport Rotterdam. “Er zijn veel vacatures bij bedrijven voor de functie van Logistiek administratief medewerker. Binnen de Rotterdamse haven houdt de functie meer in dan alleen contacten onderhouden met klanten, er zijn veel administratieve taken aan verbonden. Daar moet je dus de opleidingen goed op afstemmen, en een breed inzicht in de praktijk vormt daarom een belangrijk onderdeel van de cursus”, zegt eigenaresse Diana van Nugteren.


Verloop van de opleiding
Aan de nieuwe opleiding Customer service / Logistiek administratief medewerk(st)er nemen momenteel vijf enthousiaste dames deel onder de naam LogiLady’s die hebben geïnvesteerd in een baan in de toekomst. Een van de cursisten, momenteel werkzaam in de levensmiddelenindustrie, vertelt dat zij de opleiding doet om haar horizon te verbreden en logistiek interessant vindt. Wegvervoer, luchtvervoer, stukje douane, je kunt je verder ontwikkelen in wat het beste bij je past.

Diversiteit
“Eerder dit jaar kwam gastspreker Ivo Veraart, schrijver van het lesboek ‘Havenlogistiek: Partijen
en processen in de internationale handel en de haven’. Hij sprak zeer levendig over de module
incoterms, dat inspireerde ons enorm”, vertellen de cursisten. “De theorielessen hebben we
achter de rug en nu is het tijd om wat praktijkervaring op te doen.” 
“Zo hebben we dit jaar een excursie gedaan onder leiding van een gepassioneerde excursieleider bij EIC Mainport Rotterdam, Art v.d. Griend. Art heeft ons een rondleiding gegeven door heel de mainport, waar zoals hij zegt: ‘kosten nog moeite worden bespaard’, en konden we op bezoek bij bedrijven zoals spoorterminal RSC, containerterminal ECT en warehouse DB Schenker. Een tussenstop bij informatiecentrum FutureLand passeerde ook de excursie. We hebben volop inzicht gekregen in de transportketen.”

Investeer in je toekomst
‘Investeer in je toekomst, dat haal je er altijd uit!’ Ben jij ook gek op de haven en industrie en
kun je nog wel wat ‘know-how’ gebruiken? Is een opleiding van Secretarion een stap in de richting van jouw doel? Neem gerust contact op met Diana van Nugteren en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek!

Samenwerking met UWV
Secretarion werkt samen met het UWV en verzorgt regelmatig proefplaatsingen bij bedrijven. Voor cursisten die daarvoor in aanmerking komen wordt momenteel druk gezocht naar een proefplaatsing. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij Jolanda Christiaans, afdeling secretariaat, via telefoonnummer 085-0211773 of info@secretarion.nl. Zie voor meer informatie: www.secretarionopleidingen.nl.

Contact:
Geuzenstaete Business Center, Brielle
Augustapolder 66, Barendrecht
Tel: +31(0) 85-0211773 • E-mail: info@secretarion.nl


terug naar overzicht
Deel dit bericht: