Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Programma Wereldhavendagen bij EIC in Rozenburg

Ontdek de dynamische wereld van de haven bij EIC in Rozenburg

EIC_web_1Op zaterdag 6 en zondag 7 september 2014 staan de deuren van EIC Mainport Rotterdam, hèt Educatief Informatiecentrum voor de haven en industrie, wagenwijd open! Jaarlijks bezoeken zo’n 20.000 leerlingen en studenten het EIC als onderdeel van een educatieve havenexcursie en hun keuze voor opleiding en beroep. Ook maken ca. 4.000 bezoekers gebruik van het EIC als vergaderlocatie en ‘meetingpoint’. Tijdens de Wereldhavendagen is iedereen van harte welkom. Het EIC is dan geopend van 9.30-17.00 uur. Bij EIC kun je de dynamische wereld van de Rotterdamse haven ontdekken en beleven! Belangrijk, want de vraag naar goed opgeleid personeel in de haven neemt de komende jaren alleen maar toe! Op de havenexpositie maak je kennis met de verschillende sectoren in de haven. Je kunt bijvoorbeeld een politieboot of een binnenvaartschip besturen, procesoperator zijn op de mini-raffinaderij, games spelen over logistiek, transport, waterbouw, techniek, veiligheid, milieu en nog veel meer! Ook kun je aan de slag in het EIC-laboratorium met chemieproefjes. In het Technolab kun je het flensspel spelen en een demonstratie 3D printen meemaken. Bovendien zijn er modelboten te bewonderen in de vijver. 

Het thema van de Wereldhavendagen is dit jaar ‘kleurrijke haven’. Bij EIC start de door amateurkunstenaars georganiseerde kunstroute Rozenburg waarbij op elf locaties het thema in de breedste zin wordt gepresenteerd. Ook kun je een schilderworkshop ‘Kleurrijke haven’ volgen onder begeleiding van ervaren schilders. Verder is er op zondag live muziek van het shantykoor Albatros. Ook onze catering is geopend. Kortom, je bent van harte welkom!

Programma Wereldhavendagen bij EIC in Rozenburg
  • 6 en 7 september (9.30-17.00 uur)
  • Spannende havengames op de interactieve havenexpositie;
  • Kennismaking met de verschillende sectoren in de haven;
  • Chemieproefjes doen in het EIC-lab;
  • Demonstratie 3D printen en flensspel in het Technolab;
  • Kunstroute Rozenburg op 11 locaties (startpunt bij EIC);
  • Schilderworkshop ‘Kleurrijke haven’. Opgeven individueel of per groepje via info@eic-mainport.nl (van 10.30-12.00 uur en van 13.30-15.00 uur);
  • Modelboten in de vijver (modelbouwclub Focus);
  • Optreden shantykoor Albatros (zondag);
  • Demonstraties hoogtereddingsteam gez. Brandweer (‘s middags).

Meer info over het EIC:
0181-296029
Adres:
Noordzeeweg 6, 3181 ML Rozenburg (Landtong)
Havennummer 5325


terug naar overzicht
Deel dit bericht: