Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Sponsor mee en laat jeugd Techniek ontdekken!

Wilt u in de toekomst verzekerd zijn van goed opgeleid en enthousiast technisch personeel? Liefst ook nog van het eiland? Met Tech2do bieden wij basisschoolleerlingen een inspirerende ervaring aan!

Tech2do-300x200_1

De Stichting TechNet Voorne-Putten, een samenwerking tussen scholen, technische bedrijven en de gemeenten op Voorne-Putten, organiseert op 9 en 10 oktober 2014 het Tech2do event in de Sporthal Olympia.

Voor dit 2-daags evenement hebben zich nu al ruim 1000 kinderen van de basisscholen van Voorne-Putten aangemeld! Wij laten hen TECHNIEK ontdekken. 

Op vier pleinen gaan de kinderen techniek BELEVEN door te DOEN. De volgende pleinen worden opgebouwd:

  1. Mobiliteitsplein; van step via fiets naar brommer en auto;
  2. E&I-plein; elektro- en installatietechniek; spelenderwijs met een 'bibberspiraal', spiegellassen en draadsnijden. Maak kennis met de zgn. Technobiel; een mobiele experimenteerruimte waarin leerlingen op allerlei manieren van techniek kunnen proeven;
  3. Metaalplein; puntlassen, fitten, constructies, slijpen, boren, frezen etc.;
  4. Proces- en energieplein; proeven doen en demo opstellingen 

Bent u technisch ondernemer of werknemer van een technisch bedrijf? Dan nodigen wij uw bedrijf uit om hier aan mee te doen. Uiteraard participeren onze lid bedrijven, maar daarnaast dragen ook andere bedrijven uit de regio hun steentje bij zoals Hertel, Majestic en ETT.
Alle (technische)ondernemers in de regio vragen wij te participeren. Dat mag 'in kind' (door het ter beschikking stellen van materialen, fysieke hulp en/of gereedschap). Maar dat kan uiteraard ook in de vorm van een financiële bijdrage.

Wat staat hier tegenover voor u als ondernemer?
Op donderdagavond 9 oktober zetten wij de sponsoren in het zonnetje tijdens een netwerkevent! Laten we het samen tot een succes maken, dan zorgen we ervoor dat dit evenement geen eendagsvlieg wordt maar terugkeert!
Graag verwijzen wij u naar onze website: www.technetvoorneputten.nl

Voelt u zich ook aangesproken?
Stuur dan s.v.p. een mail naar één van onderstaande leden van de werkgroep sponsoring o.v.v. uw telefoonnummer, dan bellen we u terug!

Kees Jan Grin (RTC Brielle) - k.grin@rotarytradingcompany.nl
Warner Rosenboom (Goflex) - wrosenboom@goflex.nl
Frank Notenboom (Dekker Elektro) - fnotenboom@dekker-elektro.nl

terug naar overzicht
Deel dit bericht: