Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Studiebeurzen maritieme techniek

Op 5 februari zijn in Rotterdam de eerste overeenkomsten voor de studiebeurzen Maritieme Techniek van de Topsector Water getekend door de studenten, opleidingscoördinatoren en werkgevers. Jonge talentvolle studenten maken op deze manier in een vroegtijdig stadium intensief kennis met werkgevers en professionals uit de praktijk. 


Foto persbericht studiebeurzen_3Scheepsbouw Nederland heeft een studiebeurs verstrekt aan Martijn Wisse, student Maritieme Techniek aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. De feestelijke tekensessie met de zeven studenten en hun familie, werkgevers en opleidingscoördinatoren vond plaats bij Boskalis / Smit Salvage aan boord van de ADMI in de   Waalhaven. Voorafgaand aan het tekenen kregen alle aanwezigen een rondleiding door het magazijn en de gelegenheid   om vragen te stellen aan professionele duikers van het bedrijf. Studiebeurzen MetStudiebeurzen Top-sector Water bieden werkgevers 3e en 4e jaars mbo-, hbo-studenten en wo-masterstudenten op een aantal geselecteerde opleidingen de kans hun school- of collegegeld te winnen. Wil je meer weten over de Studiebeurzen Maritieme Techniekof meedoen in een volgende ronde, neem dan contact   op met Annette Opstal, manager Onderwijs en Arbeidsmarkt   Scheepsbouw Nederland, via T (010) 44 44 333 of e-mail aop@scheepsbouw.nl.                

terug naar overzicht
Deel dit bericht: