Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Opening Shell Pernis veiligheidscentrum

Woensdag 29 januari heeft burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam samen met Dick Benschop, president-directeur Shell Nederland, het Shell Pernis Safety Centre officieel geopend. Met dit permanente trainingscentrum over veiligheid maakt Shell een nieuwe stap in het streven naar verdere verbetering van veiligheidsprestaties.
 
shell_veiligheidscentrumBij hetveiligheidscentrum vinden alle theorie en praktijk veiligheidstrainingen plaats die vereist zijn voor eigen medewerkers en medewerkers van aannemers. De filosofie achter het centrum is dat teams samen met hun leiders door de training gaan om zo een betere bewustwording rond veiligheid te scheppen. Het centrum is in nauwe samenwerking tussen Shell Pernis en grote huisaannemers opgezet, ingericht en bekostigd. Meerdere praktijkopstellingen van onderhoudssituaties in fabrieken maken de trainingen levensecht. Er zijn bijvoorbeeld simulaties op het gebied van het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, openen en sluiten van installaties, werken op hoogte, schone werkplek en het juiste gebruik van hulpmiddelen zoals steigers en gereedschappen. De ervaring leert dat bij deze thema’s de risico’s op incidenten het grootst zijn. Deze situaties zijn voor alle medewerkers in de praktijk zeer herkenbaar zodat zij er elkaar op kunnen aanspreken en er naar kunnen verwijzen. Juist de combinatie van theorie en praktijk werpt goede resultaten af. 

In de aanloop naar de officiële opening hebben al 4500 medewerkers van Shell en aannemers trainingen gevolgd in het Safety Centre. De verwachting is dat jaarlijks zo’n 10.000 personen gebruik zullen maken van de faciliteiten. Shell Pernis heeft bijna 2000 eigen medewerkers. Daarnaast werken er 2000  of meer medewerkers van aannemers, afhankelijk van de omvang van onderhouds- en nieuwbouwwerkzaamheden.

Bron : Shell, 29-1-2014

terug naar overzicht
Deel dit bericht: