Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Krachtige kranen staan centraal op MV2

Op het nieuwe land van Maasvlakte 2 werken APM Terminals MVII en RWG hard aan de inrichting van hun nieuwe moderne containerterminals. Stukje bij beetje krijgt de nieuwe haven zo steeds meer vorm. Eind 2014 zijn de terminals operationeel. Een belangrijke rol op de terminals is weggelegd voor de nieuwste, modernste kranen. Hoe werken deze kranen? Wat betekenen de kranen voor de Maasvlakte 2? En welke techniek steekt er achter deze krachtige machines? Het antwoord op al deze en andere vragen krijgen bezoekers zaterdag 26 oktober tijdens de themadag ‘Techniek in Beeld’. Een expert vertelt alles over de kranen, van afmetingen tot techniek en van ontwerp tot operationele werking. Tevens is er de mogelijkheid om de kranen van APM Terminals MVII van dichtbij te bekijken aan boord van de FutureLand Ferry. 

MV2_tg_nl
Praktische informatie themadag
De lezingen vinden plaats in het informatiecentrum FutureLand. Reserveren voor de lezingen is niet mogelijk. Op de dag zelf zijn toegangsbewijzen gratis af te halen. Lezing A start om 13:00 uur en duurt tot 14:00 uur. Lezing B start om 14:30 uur en duurt tot 15:30 uur.

Combineer je bezoek met een rondvaart of –rit 
Aansluitend op of voorafgaand aan de lezing, kun je de nieuw aangelegde haven van dichtbij bekijken en een rondvaart of -rit maken met de FutureLand Ferry (€ 8,75 p.p.) of FutureLand Express XL (€ 5,75 p.p.). Een combinatieticket voor zowel de rondvaart als busrit kost € 13,- per persoon. Zowel de Ferry als Express vertrekken zaterdag 26 oktober om 12:00, 14:00 en 15:30 uur. Beide excursies duren ongeveer een uur en een ervaren voorlichter geeft toelichting op wat buiten allemaal te zien is. Reserveren kan via www.futureland.nl.

Over FutureLand
FutureLand is het hele jaar gratis toegankelijk voor jong en oud en toont tot en met 10 oktober de kunsttentoonstelling ‘Portscapes 2’. De tentoonstelling bestaat uit een serie kunstprojecten die in het kader van de aanleg van Maasvlakte 2 zijn uitgevoerd in opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam, in samenwerking met SKOR | Stichting Kunst en Openbare Ruimte. In informatiecentrum FutureLand beleef je de haven van de toekomst. FutureLand staat op de grens van de huidige Maasvlakte en biedt uitzicht op Maasvlakte 2 in ontwikkeling. Het informatiecentrum is gratis toegankelijk en naast de themadagen geopend van dinsdag tot en met vrijdag en op zondag. Sinds de opening in mei 2009 ontving FutureLand al ruim een half miljoen bezoekers. Het informatiecentrum is door de ANWB benoemd tot één van de vijf meest innovatieve uitjes van 2013. FutureLand is ook in 2014 geopend. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.futureland.nl. Adres FutureLand: Europaweg 902, 3199 LC Maasvlakte, Rotterdam Havennummer 8213. 

Foto: Aeroview-Rotterdam


terug naar overzicht
Deel dit bericht: