Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Enorme opkomst open dag Mammoet

Schiedam, 21 september 2013

mammoet_open_dagDe open dag van Mammoet kon zaterdag rekenen op een grote belangstelling. Voor het middaguur stonden de mensen al in de rij om kennis te maken de verschillende activiteiten die Mammoet te bieden heeft. Via de website van het bedrijf dat bekend staat om zijn enorme kranen en industrieel equipment, hadden zich al 8.000 mensen vooraf aangemeld om deze bijzondere dag bij te wonen.

Er was voor jong en oud veel te doen, zien en te beleven. Spectaculaire demonstraties, de allergrootste kranen, de nieuwste schaalmodellen en leuke activiteiten voor jong en oud zorgden voor velen voor een onvergetelijke dag. Mammoet laat hiermee zien hoe mooi en dynamisch bedrijven uit de Rotterdamse haven en industrie kunnen zijn.

Meer weten over Mammoet? klik hier.terug naar overzicht
Deel dit bericht: