Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Maritieme sector zoekt boegbeeld onder studenten

Onze taal zit vol met maritieme verwijzingen, zoals ‘alle hens aan dek’, ‘driemaal is scheepsrecht’ of ‘Eendracht maakt macht’. Alleen een gezicht bij al die verwijzingen en mooie quotes ontbreekt.
Daarom zoeken wij de meest veelbelovende student om als ‘Young Maritime Representative’ de maritieme sector een jaar lang te promoten.

054522_Containerachterdek_RGBBinnen de maritieme sector zijn boegbeelden voldoende te vinden…. op hun ‘eigen’ vakgebied. Iedere machinist, kapitein, schipper, marinier, scheepsbouwer of ingenieur is trots op wat hij of zij doet. Daarmee zijn zij op hun eigen manier in hun eigen omgeving ambassadeur voor de sector. Met 181.000 werknemers zijn er aardig wat maritieme ambassadeurs. Echter jongeren, die niemand uit de sector kennen en buiten deze cirkel vallen, komen niet in aanraking met deze enthousiastelingen. En daar moet verandering in komen. 

De komende jaren willen we investeren in studenten met een veelbelovende toekomst in onze sector. Dit gaan we doen door het inzetten van jongeren zelf. Daarom gaan wij op zoek naar een benaderbaar en aansprekend maritiem student, die een jaar lang als boegbeeld zal optreden. Deze Young Maritime Representative zal jongeren met de maritieme sector in aanraking brengen via Social Media en zal gepassioneerde en enthousiaste (media)presentaties geven aan andere studenten. Beginnend tijdens de Maritime Week 2013.

De Maritime by Holland Award: Young Representative wordt tijdens het Maritime Awards Gala op 31 oktober 2013 uitgereikt. Ten overstaan van een zaal met meer dan 800 contacten uit de hele maritieme wereld zullen we de eerste student als representative presenteren.

terug naar overzicht
Deel dit bericht: