Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Mainportdotz: jouw persoonlijke havengids!

De Wereldhavendagen kent dit jaar nog een primeur. Bij de stand van Talent Gezocht! kun je voor het eerst kennismaken met Mainportdotz. 
PleinDotz
Echte havenfans kunnen Mainportdotz al gezien hebben bij het EIC Mainport in Rozenburg.

Mainportdotz doet dienst als jouw persoonlijke gids in de mooiste haven van de wereld. De ‘dotz’ op de interactieve reuzentablets vertonen uitgebreide informatie en videomateriaal van bedrijven, vacatures en recreatiemogelijkheden in en om Mainport Rotterdam. Vind je de informatie die je zoekt, dan kun je deze vervolgens makkelijk en snel doorsturen naar je smartphone. Stippel de activiteiten tijdens de Wereldhavendagen helemaal uit via Mainportdotz of laat je inspireren voor een toekomstig bezoek aan Rotterdam.

Mainportdotz zijn op 6, 7 en 8 september te vinden bij de stand van Talent Gezocht! op het carrièreplein aan de Wilhelminakade en bij het EIC Mainport in Rozenburg (Noordzeeweg 6, havennummer 5325).

Voor bedrijven:
Bedrijven kunnen tijdens de Wereldhavendagen (of langer) zichtbaar zijn op Mainportdotz. Interesse? Neem dan contact met ons op voor 
4 augustus.



terug naar overzicht
Deel dit bericht: