Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

City Racing Rotterdam breidt uit met Cityschools

Nieuwe zone bij evenement biedt scholieren kennismaking met fun en techniek.

_IMG_5288_1Formule 1 en autosport kunnen slechts bestaan bij de gratie van voldoende technisch geschoolde mensen. En zo geldt het ook voor veel ondernemingen en instellingen, die momenteel ondanks lastig economisch getij toch een structureel tekort hebben aan technisch geschoold personeel.

City Racing Rotterdam investeert met de nieuwe zone CitySchools in het enthousiasmeren van scholieren om te kiezen voor een technische opleiding. Met als decor het Formule 1-spektakel kunnen bedrijven, scholen en andere belanghebbende organisaties met een combinatie van fun en techniek de jeugd kennis laten maken met praktische technische activiteiten. Deze worden gedaan in de vorm van workshops en wedstrijdjes, waarmee aantrekkelijke prijzen zijn te winnen door de deelnemers.
Om de drempel voor bedrijven zo laag mogelijk te houden, wordt de ruimte op het evenemententerrein gratis aangeboden en de faciliteiten tegen kostprijs.
Organisator Robert Heilbron van City Racing Rotterdam: “Verschillende organisaties hebben reeds hun deelname aan CitySchools bevestigd, zoals ondermeer Shell, Mammoet en InAxtion. Wij hopen dat meer bedrijven en organisaties van deze unieke kans gebruik gaan maken.”


terug naar overzicht
Deel dit bericht: