Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Havenbedrijf promoot Tweede Maasvlakte in Texas

Het Havenbedrijf Rotterdam is op handelsmissie naar Texas. Het Havenbedrijf maakt deel uit van de eerste gezamenlijke handelsmissie van Nederland en België.

maasvlakte2_april_ 2013_1Het Havenbedrijf is één van de negentig bedrijven die meegaan. De nadruk van de missie ligt op chemie, olie en offshore-activiteiten.

Er zijn veel overeenkomsten tussen de zware industrie rond Houston en de Rotterdamse haven. Het Havenbedrijf is al eerder mee geweest, toen de Tweede Maasvlakte nog in wording was. Het bedrijf kan potentiële klanten nu nieuw terrein laten zien.

Premier Rutte en zijn Vlaamse collega Peeters voeren de missie aan en ook de ministers van Infrastructuur Schultz van Haegen en Crevits zijn mee.

Bron: www.rijnmond.nl

terug naar overzicht
Deel dit bericht: