Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Studenten Scheepsbouwkunde varen Race o/t Classics

phoca_thumb_l_Race_of_the_Classics_2012__13_Op maandag 1 april gaat de 25ste Race of the Classics van start. Het Team Scheepsbouw-kunde Rotterdam doen hier dit jaar uiteraard weer aan mee. De Race of the Classics is een evenement waar ongeveer 450 tot 500 stu-denten aan deelnemen en daarmee een van 
de grootste studenten zeilwedstrijden van de wereld. 

Race of the Classics is een 7-daagse zeil-wedstrijd tussen verschillende universiteits-steden en vindt plaats op traditionele schepen die proberen elkaar de loef af te bijten op de Noordzee. Ze starten vanuit de Rotterdamse Veerhaven, gelegen naast de Erasmusbrug, vanwaar ze richting Hoek van Holland varen, om vervolgens koers te zetten naar Ipswich in het Verenigd Koninkrijk. De aankomst in Ipswich wordt gevierd met een feest en de volgende dag zullen de studenten wederom het ruime sop kiezen om richting Zeebrugge te zeilen. Als laatste etappe is van Zeebrugge naar IJmuiden waar de Port Side Party, onder de studenten bekend als PSP, zal plaatsvinden. Tijdens dit feest is het aan de studenten om te laten zien dat hun schip dé ideale locatie is voor een feestje. Op zondag varen ze dan al schoonmakend en opruimend naar onze hoofdstad Amsterdam om nog een keer bij elkaar te komen voor de prijsuitreiking.
 
Jubileum
Dit jaar wordt de race voor de 25ste keer gevaren. Dit lustrum is op zichzelf al bijzonder, maar het is dubbel feest want het schip van Team Scheepsbouwkunde Rotterdam, de Abel Tasman van de eigenaars echtpaar Jeroen Postuma en Marian Ververda, bestaat dit jaar 100 jaar. 
 
Sponsors 
Ook dit jaar wordt deze zeilreis voor Team Scheepsbouwkunde Rotterdam mede mogelijk gemaakt door Damen Shipyards, Kramer Marine Engineering, Van Oord, Sark, Marine Projects Rotterdam en de gebroeders Kooiman. 
 
Volg het Team Scheepsbouwkunde Rotterdam via Facebook en Twitter
 
Meer informatie over Team Scheepsbouwkunde Rotterdam klik hier.terug naar overzicht
Deel dit bericht: