Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Maintenance NEXT lanceert kennisgame

Op Maintenance NEXT, de technologie- en onderhoudexpo die plaatsvindt van 16 t/m 18 april in Ahoy Rotterdam, staan de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie en onderhoud centraal. Om bezoekers van de expo alvast een voorproefje te geven van wat er op de beursvloer gepresenteerd wordt, lanceert Ahoy Rotterdam een online game.
foto_bij_maint_next_game
Met de game ‘Focus on the NEXT’, testen Onderhoudsprofessionals hun kennis van technische producten door middel van een online fotospel. Er zijn sterk ingezoomde foto’s van technische producten te zien en wie het snelst de producten herkent, wint de hoofdprijs. De hoofdprijs is een bezoek aan het Airbus A380 complex in Toulouse. De link naar de game is: www.focusonthenext.nl

Erik Takes, Exhibition Manager Ahoy Rotterdam: “Wij denken dat deze game een ludieke manier is om kennis te maken met Maintenance NEXT. Plantmanagers, operators en techneuten kunnen testen of zij NU klaar zijn voor NEXT dimensies; of zij weten wat er op hun vakgebied te koop is. Maintenance NEXT is de plek waar zij het aanbod in het echt kunnen aanschouwen, volop kunnen netwerken en zaken doen. Het mooie aan de game is dat collega’s en organisaties elkaar kunnen uitdagen om hun score te verbeteren. Wij hopen dat dit onderling een gezonde concurrentiestrijd teweegbrengt en het onderhoudsprofessionals stimuleert om gezamenlijk de expo te komen bezoeken.” Meer informatie over de expo is te vinden op www.maintenancenext.nl.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: