Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Damen levert maatwerk

130205_Damen__delivery____4x_Combi_Freighter_3850_for_Hartel___Hudig___Veder_NL__3_Damen Shipyards Bergum, onderdeel van Damen Shipyards Group, mag met recht trots zijn op de aflevering van de Damen Combi Freighter 3850 ‘Hoogvliet’ (3.800 ton) met een ruimhoogte van 8,43 meter en een tussendek op halve hoogte. De Hoogvliet is geschikt voor het vervoer van projectlading en is begin februari voor de CruiseTerminal Rotterdam gedoopt door Annefleur Janssen, de dochter van een van de participanten die het schip in de vaart zal brengen in Europa.


Damen Bergum heeft het schip opgeleverd aan Hartel Shipping en Hudig & Veder. Zij zijn erg tevreden over de manier waarop de scheepsbouwer heeft ingespeeld op hun specifieke wensen. Damen leverde eerder de Geervliet, de  Heenvliet, de Haringvliet af en nu dus de Hoogvliet. De Haringvliet en het schip dat nu de Hoogvliet heet, waren nog in aanbouw, zodat de opdrachtgever aan het begin van het bouwproces zijn wensen kenbaar kon maken. Daardoor heeft Damen Bergum samen met Hartel Shipping en Hudig & Veder maatwerk tegen een scherpe prijs kunnen afleveren.

Remko Bouma, Salesmanager Damen Shipyards Bergum, noemt in dat verband optimalisatie van de Hoogvliet door toepassing van tussendekken voor maximale efficiency, maximale brandstofcapaciteit, een grotere boegschroef voor betere manoeuvreerbaarheid en een grotere accommodatie, dus meer ruimte en meer comfort voor de bemanning. Damen gaat in de praktijk heel ver met het meedenken van de klant over zaken die op bestaande schepen kunnen worden aangepast. Bouma: “Hierbij kun je denken aan brandstofbesparingen, inspelen op regelgeving voor ballastwater behandeling, emissie-eisen en aanverwante zaken. Wij zorgen door techniek en uitvoering van ons product dat de klant gereed is voor de toekomst.”


terug naar overzicht
Deel dit bericht: