Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Deze vrijdag: RTM Port Party!

UnknownMet het op stapel staan van de vierde editie van de RTM Port Party merkt organisator Jong Havenvereniging; dit havenfeest geniet bekendheid! Steeds minder hoeft er worden uitgelegd waar de RTM Port Party voor staat en nog belangrijker, wie er welkom is. Dat laatste is gemakkelijk; alle havenfans zijn uitgenodigd op vrijdag 15 februari 2013 van 17.00 tot 23.00 uur in de Cruiseterminal Rotterdam.
 
De vierde editie van de RTM Port Party wordt gekenmerkt door eenzelfde opzet als de drie voorgaande feesten. De avond start voornamelijk met rustige muziek, waardoor de bezoekers vooral met elkaar kunnen netwerken. Wanneer de avond vordert zal het festijn zich steeds meer op de dansvloer afspelen. Inmiddels gaat de uitnodiging voor de RTM Port Party de haven rond en heeft de organisatie reeds .. aanmeldingen binnen gekregen. ,,Maar daar komen zeker nog meer bij,’’ vertelt een van de organisatoren Rogier Jansen. ,,Nu we voor de vierde keer aan de slag zijn, weten we dat na het versturen van de uitnodiging de aanmeldingen binnenstromen, het dan even inzakt om vervolgens een paar dagen voor het feest weer gigantisch hard te gaan.’’ 
 
Gerrit Peekstok, voorzitter Jong Havenvereniging en organisator van RTM Port Party, is nog steeds blij verrast over het succes van het havenfeest. ,,We liepen er al lange tijd mee rond, maar in de zomer van 2011 besloten we om het gewoon te gaan doen; een havenbreed feest neerzetten, van en voor de haven. Natuurlijk met de focus op jong, maar voor iedereen toegankelijk. Dat inmiddels iedere editie op ruim 1.200 bezoekers mag rekenen die uit alle branches van de haven komen en dat de verscheidenheid in leeftijd groot is, is echt een cadeau.’’
 
Het geeft aan dat de RTM Port Party breed wordt gedragen. Dat blijkt ook uit de vele sponsors die hun naam aan het feest verbinden. Een aantal bedrijven zijn ‘vaste klant’, maar gelukkig mag de organisatie iedere editie ook weer rekenen op nieuwe sponsoren.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: