Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Speeddaten met Q8 in Middelburg

Stel je eens voor…jij bij Q8KPE? Een raffinaderij volcontinue in beweging en altijd op zoek naar teamplayers. Professionals gefocust op het verwezenlijken van hun dromen en het behalen van gezamenlijke doelen. 

Bij Q8KPE wordt momenteel flink aan de weg getimmerd. Ze pakken een aantal omvangrijke projecten tegelijk aan en investeren in de toekomst van onze raffinaderij. Daarom zijn zij op zoek naar goed gekwalificeerde Process Operators, Maintenance Technicians en Engineers voor verschillende disciplines. 

Meld je aan!
Wil je meer  weten over actuele vacatures en ben je nieuwsgierig om de mensen van Q8 persoonlijk te ontmoeten? Aankomende dinsdag 19 februari zijn zij aanwezig met een informatiestand in het Van der Valk hotel in Middelburg. Je bent van harte uitgenodigd tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Tevens kun je je opgeven voor een speeddate tijdens  één van onderstaande tijdblokken om meer te weten te komen over onze carrièremogelijkheden. 

Tijdblok 1: tussen 11.00 uur en 12.00 uur 
Tijdblok 2: tussen 13.00 uur en 14.00 uur
Tijdblok 3: tussen 15.00 uur en 16.00 uur

Aanmelden kan hier

terug naar overzicht
Deel dit bericht: