Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Grootste loopbaanevenement van Nederland in Ahoy

Succesvol platform voor beroepsoriëntatie, opleidingen en banen wordt voortgezet op 14, 15 en 16 maart 2013

Drie evenementen onder één dak maken Ahoy Rotterdam in het weekend van 14, 15 en 16 maart 2013 tot dé plek voor iedereen die een stap verder wil komen. Dan vormen Skills Masters, StudieBeurs West en Job Event namelijk voor de tweede keer het “Grootste Loopbaanevenement van Nederland”. Doordat deze drie
evenementen hun krachten bundelen, ontstaat er een uniek, breed en krachtig aanbod op het gebied van
beroepskeuze, studie en werk. Een gebleken succesformule, want tijdens de eerste editie in maart van dit jaar kwam een recordaantal van maar liefst 34.686 bezoekers naar Ahoy voor een bezoek aan Skills Masters, StudieBeurs West en/of Job Event.

Nieuw in 2013
Bezoekers die zich op hun toekomstige beroep willen oriënteren, kunnen op Skills Masters kennismaken met een enorm aanbod aan beroepen, door te kijken naar demonstraties en finales van nationale vakwedstrijden en deze zelf ervaren door mee te doen aan doe-activiteiten. Daarnaast wordt vanuit de diverse branches uitgebreide achtergrondinformatie verschaft over beroepen, arbeidsmarktkansen en starterssalarissen. Nieuw op Skills Masters is Skills Juniors, waar leerlingen in groep 7 en 8 van het basisonderwijs op een uitdagende manier diverse beroepen kunnen beleven. Verder zal op zaterdag extra aandacht worden besteed aan de zeer belangrijke rol van ouders in het beroepskeuzeproces van hun kinderen.

Voor (vervolg)studies en leerwerktrajecten kan men terecht bij StudieBeurs West. Het studiekeuze evenement voor West-Nederland. Drie dagen lang toont de beurs een overzicht van opleidingen op MBO | HBO | WO niveau, stages of studeren in het buitenland en overige praktische informatie die richting geven aan de studiekeuze van jongeren in Nederland. Bovendien kunnen jongeren zich tijdens de komende editie laten voorlichten door professionele studiecoaches.

Wie op zoek is naar een baan op (v)mbo- of hbo-niveau in Zuidwest-Nederland kan terecht op Job Event. In 2013 zal Job Event, behalve op vrijdag en zaterdag, ook op de donderdag plaatsvinden, zodat werkzoekenden nog meer gelegenheid krijgen om een passende baan in de regio te vinden. Naast het vervullen van actuele vacatures,is het tijdens deze editie voor bedrijven ook mogelijk zich te presenteren als aantrekkelijke werkgever aan de doelgroep die zich nog oriënteert op de toekomst. Kortom, Job Event is een efficiënt alternatief voor het werven van (toekomstige) medewerkers.

Over Skills Masters, StudieBeurs West en Job Event
Het ‘Grootste Loopbaanevenement van Nederland’ is ontstaan uit een samenwerking tussen Skills Netherlands, Ahoy Rotterdam en Organisatie Groep Zuid. StudieBeurs West is een coproductie van OGZ en Ahoy Rotterdam; Skills Masters en Job Event zijn coproducties van Skills Netherlands en Ahoy Rotterdam. De evenementen worden breed gedragen door een groot aantal organisaties en instellingen, waaronder de ministeries van OCW en EZ, Gemeente Rotterdam, UWV WERKbedrijf, stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, MBO Raad en tal van brancheorganisaties en kenniscentra.
Meer informatie via www.loopbaanevenement.nlterug naar overzicht
Deel dit bericht: