Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

De haven op school, via een World Port Master Clas

Vreemde ogen dwingen. Gastlessen door jonge mensen uit de haven of uit de industrie blijken een prima middel om scholieren te stimuleren eens na te denken over hun toekomstmogelijkheden. Sinds jaar en dag organiseert de haven daarom zogenaamde World Port Master Classes voor het voortgezet onderwijs (en ook al voor groep 7/8 van het basisonderwijs). De gastdocent belicht een thema naar keuze van de school (leraar). Dat kan de chemie zijn, maar ook milieu, energie, China, scheepvaart, waterbouw,  transport, ict, logistiek en distributie, de offshore, internationale handel, noem maar op. Keuze te over. En bovendien: gratis!
Zo’n gastles kan je voorafgaand aan een havenexcursie laten verzorgen, maar kan net zo goed op zichzelf staan. Veel scholen doen het bijvoorbeeld tijdens een projectweek. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om een havenmedewerker een paar uur langs te laten komen als adviseur die input levert aan leerlingen ten behoeve van hun werkstuk.  Leerlingen kunnen hem/haar dan tijdens het werken aan het project interviewen.  
Geïnteresseerd: neem dan eens contact op met EIC Mainport Rotterdam (0181-296029) die de gastlessen coördineert. Doe het wel een paar weken van te voren. Je kunt je klas ook meteen aanmelden via het digitale inschrijfformulier op www.eic-mainport.nl.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: