Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Meet & Greet Gunvor op 15 november!

Cover_Corporate_BrochureGunvor Petroleum Rotterdam (GPR) is een moderne olieraffinaderij gevestigd in de Rotterdamse haven. Momenteel hebben wij op onze afdeling Maintenance vacatures voor Instrumentation Technicians, Rotating Technicians en Senior Planners. Denk jij geschikt te zijn voor één van deze functies en voldoe je aan de functie-eisen? Dan vertellen we je graag meer over de interessante carrièremogelijkheden die wij te bieden hebben. En waar kan dat beter dan op je mogelijk toekomstige werkplek?

Op woensdag 15 november a.s. organiseren wij van 17.00 uur tot 20.00 uur een Meet & Greet op onze raffinaderij, speciaal bedoeld voor geïnteresseerde kandidaten voor de drie Maintenance-functies. Op het event staat een moeilijk op te lossen escape room, waarin je in teamverband strijdt om wie het snelst de mysteries oplost!

    

Bekijk snel onderstaande vacatures om te zien of jij voldoet aan de functie-eisen en meld je aan voor de Meet & Greet op 15 november!

Vragen? Stuur een mail naar GPR.HR@gunvor-nederland.nl of bel 0181-251469.

Schermafbeelding_2017_10_16_om_15.43.26

terug naar overzicht
Deel dit bericht: