Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Het opgevraagde bericht bestaat niet meer.

42e Wereldhavendagen trekt 345.000 bezoekers

Na het wisselvallige weer aan de start van het weekend, vond op een zonnige laatste dag het publiek massaal de weg naar het evenementengebied op de kades rond de Erasmusbrug.

Port Rangers Award uitreiking op Wereldhavendagen

JONG Haventalent Koen Jellema rijkt prijzen uit bij EIC Mainport tijdens eerste dag Wereldhavendagen

Botlek wordt Vopak's styreen-hub

Met de aankomst van de eerste zes tanks eind juli, is de uitbreiding van Vopak Botlek goed onderweg. Met dit project moet er in de tweede helft van 2020 63.000 kubieke meter opslagcapaciteit aan het arsenaal zijn toegevoegd.

Eeuwenoud scheepswrak te zien bij FutureLand

Op 16 juli is het scheepsdeel zorgvuldig vervoerd naar informatiecentrum FutureLand om tentoongesteld te worden. Het wrak van dit vrachtschip, daterend uit 1717, is daar voor het grote publiek te bewonderen.

Containers stuwen groei overslag haven Rotterdam

De haven van Rotterdam heeft in de eerste zes maanden van 2019 een overslag gerealiseerd van 240,7 miljoen ton, een nieuw record.

Geen distributie op Landtong Rozenburg

Het Havenbedrijf Rotterdam maakt bekend dat wordt afgezien van het vestigen van distributieactiviteiten op de negen kilometer lange Landtong Rozenburg.

Havenbedrijf en PortXL vier intentieverklaringen

Tijdens de finale van de 4e editie van het jaarlijkse innovatieprogramma PortXL tekende Havenbedrijf Rotterdam vier intentieverklaringen met jonge bedrijven waarvan wordt verwacht dat zij de haven duurzamer, efficiënter of slimmer kunnen maken.

Haven weer vol tijdens Baggerfestival

Het Baggerfestival is een tweejaarlijks evenement in de bakermat van de baggerindustrie: Sliedrecht. De baggerij, waterbouw en andere maritieme sectoren nemen dan ook een centrale plek in.

Boeganker voor Theo van Ravesteyn

Het boeganker is een onderscheiding die wordt uitgereikt aan personen die gedurende vele jaren vanuit een leidinggevende positie, als boegbeeld, een vitale bijdrage hebben geleverd aan de Rotterdamse haven.

Miljardeninstallatie ExxonMobil ingehuldigd

28 mei verrichtten Minister Eric Wiebes en Bryan Milton van ExxonMobil de officiële inhuldigingshandeling van een geavanceerde hydrocracker in ExxonMobil’s raffinaderij in de Rotterdamse haven.