Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

D.O.R.C. -

D.O.R.C. International heeft een leidende positie in de oogheelkundige chirurgie. Wij ontwikkelen en fabriceren gebruiksvoorwerpen voor eenmalig gebruik, maar ook instrumenten en apparatuur welke wij verkopen in meer dan 80 landen. D.O.R.C. is een dynamische en innovatieve organisatie met dochterondernemingen in Amerika, Zweden, Engeland, Spanje, Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland. In totaal werken er meer dan 300 medewerkers voor onze organisatie.

Hoe is D.O.R.C. de meest innovatieve speler in deze branche geworden? Bij D.O.R.C. maken de mensen het verschil. Zij doen dit door het ontwikkelen van nieuwe innovaties voor de wereldwijde ontwikkeling van de oogheelkundige chirurgie, maar ook door het bedienen van klanten op een hoog serviceniveau. Inmiddels hebben wij zeker 30 jaar bewezen een succesvolle organisatie te zijn. Wij hebben een unieke cultuur waar het succes van een team, verantwoordelijkheid en diversiteit een onderdeel zijn van onze dagelijkse business.

Onze 300 medewerkers zijn gemotiveerd en toegewijd om nieuwe innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor de oogheelkundige chirurgie over de hele wereld. 

Kijk hiernaast voor actuele vacatures bij D.O.R.C. >>> 

terug naar overzicht