Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Nederland - Klaar met je VMBO of HAVO?

Bij Opleidingsbedrijf InstallatieWerk kan beide.

Opleidingsbedrijf InstallatieWerk biedt alle mogelijke opleidingen in de installatie- en elektrotechniek. We hebben vele praktijkcentra in Nederland, dus is er altijd een bij jou in de buurt.

Meer dan 2000 bedrijven in de elektro-, installatie-, koel- en daktechniek zijn aangesloten bij Opleidingsbedrijf InstallatieWerk. Direct vanaf de start van je opleiding ga je bij een van die bedrijven aan de slag. We bieden namelijk een combinatie van werken en leren. Je krijgt dus meteen een arbeidscontract en een goed salaris, terwijl je een technisch vak leert dat bij je past.

Een opleiding bij Opleidingsbedrijf InstallatieWerk biedt dus volop voordelen. Je gaat naar het ROC, volgt praktijkgerichte lessen, doet belangrijke werkervaring op bij gerenommeerde bedrijven én verdient meteen genoeg om leuk te leven!

Leren en geld verdienen tegelijk
Eigenlijk word je geen leerling, maar werknemer van Opleidingsbedrijf InstallatieWerk. Je krijgt direct vanaf de start een arbeidsovereenkomst en een normaal salaris. Gemiddeld werk je 3,5 dag bij een aangesloten bedrijf, de overige tijd besteed je op het ROC en volg je een innovatieve opleiding in een van onze praktijkcentra. Verder bieden we je vakantiedagen, vakantiegeld en alle andere voordelen van een vaste baan.

Alle kosten zijn gedekt
Zoals het een goed werkgever betaamt, zorgen wij ervoor dat je zorgeloos aan de slag kunt. Zo betalen wij in de meeste gevallen je studiekosten en studieboeken en krijg je aanvullende cursussen, waaronder VCA en communicatietraining. Daarnaast krijg je alle persoonlijke beschermingsmiddelen die nodig zijn om je beroep uit te oefenen. Het enige dat we van jou verwachten is motivatie, enthousiasme en inzet, zodat je de opleiding met succes afrondt.

Klaar voor je toekomst
Alle Techheads, Installers en Fixers die hun opleiding bij Opleidingsbedrijf InstallatieWerk hebben afgerond, vonden een baan in de techniek. Vaak bij het bedrijf waar ze begonnen, soms bij een bedrijf dat nóg beter bij ze past. Zo leidt onze investering in talent tot een betere toekomst van de technische sector. Kies dus ook voor techniek en leid je talent in goede banen.

terug naar overzicht