Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Trustful Logistics B.V. -

Trustful Logistics B.V. is sinds 1997 actief als onafhankelijk en neutraal expediteur met Martin Deventer die meer dan 25 jaar bij andere expeditiebedrijven heeft gewerkt.

Wij zijn strategisch gevestigd in het Rotterdamse havengebied, vlakbij de twee belangrijkste containerterminals ECT Delta en ECT Home Terminal. Alle groupage import en export containers worden behandeld in onze Rotterdamse loods waar alle goederen worden gestript en gevuld.

Vanwege de geografische positie van Rotterdam als toegangspoort tot Europa, worden veel transhipment ladingen via de Rotterdamse haven verscheept met als eindbestemming West-/Oost-Europese landen zoals Duitsland, Polen, Zwitserland, Oostenrijk, Hongarije, Tsjechië, Slovenië, Bulgarije, Rusland, Scandinavië, UK, Ierland, Spanje, Portugal, Canarische Eilanden, Noord-Afrika, Malta en Cyprus. Ons magazijn waar alle goederen worden gestript en gevuld is gevestigd met goede overslagmogelijkheden naar andere gebieden. Veel overslagvrachten voor derde landen gaan via Rotterdam vanwege de strategische ligging.

terug naar overzicht