Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Van Der Mark Transport - De betrokkenheid van een op en top familiebedrijf

Altijd vooruit, toekomstgericht de grenzen verleggen
Met gekwalificeerde, goed gemotiveerde medewerkers en een moderne vloot van vrachtwagens staan wij dag en nacht voor u klaar. Op industrieterrein De Bosschen in Oud-Beijerland beschikken wij over een logistiek centrum van 13.000 vierkante meter waarin alle warehousing-diensten zijn ondergebracht. Van der Mark maakt gebruik van hightech hulpmiddelen; innovatieve communicatieapparatuur, boordcomputers, GPS, straalverbindingen met klanten en een geavanceerd barcodescanning- en palletlocatiesysteem om twee locaties met een opslagcapaciteit van 17.000 pallets goed te managen. Middels een robuuste automatiseringsoplossing op kantoor, voor de planning en de financiële administratie, wordt de niet te stoppen groei in goede banen geleid. Maar techniek is natuurlijk niet alles, uiteindelijk zijn het de mensen die het moeten doen. Van der Mark gaat en staat voor partnerschap.

terug naar overzicht