Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

APM Terminals Rotterdam B.V. - APM Terminals Rotterdam B.V. is één van de meer dan 50 containerterminals van APM Terminals

APM Terminals Rotterdam B.V. is één van de meer dan 50 containerterminals van APM Terminals, onderdeel van de A.P. Moller-Maersk Group. Met het verstrekken van World-class service, betrouwbaarheid en efficiëntie aan meer dan 60 rederijen, is APM Terminals ook een van de snelst groeiende containerterminals in de wereld. Bij APM Terminals Rotterdam B.V. werk je in het hart van de haven, in een relatief jonge organisatie met een internationaal karakter. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, bijvoorbeeld door middel van training en opleiding.


Kijk hiernaast voor actuele vacatures bij APM Terminals Rotterdam B.V. >>

terug naar overzicht