Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Arbo Support - Arbo Support

Al 30 jaar zet Arbo Support zich in om de arbeidsveiligheid te verbeteren. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het grootste bureau op het gebied van arbeidsveiligheid in de industrie. Als onderdeel van DEKRA dragen we met gekwalificeerde en onafhankelijke services bij aan veiligheid in het verkeer, op het werk en thuis. Arbo Support is actief in de petrochemie, bouw, infra, food, pharmacy en maakindustrie. Als adviseur voor veilig werken dragen we bovendien vaak verbeterpunten aan voor de dagelijkse activiteiten van onze opdrachtgevers. Een betere arbeidsveiligheid in de industrie kunnen we alleen bereiken door kwalitatief en kwantitatief te blijven groeien. Daarom zoeken we meerdere ervaren middelbaar veiligheidskundigen (MVK) voor een vaste plek in 
ons team.

terug naar overzicht